neděle 24. července 2016

Itálie 2k16 - aneb.první společná dovolená ♥

Výlet do Itálie, přesněji do Bibione, byl hodně spontánní. Toho jste si ale mohli všimnout, podle článku 2.týden prázdnin ♥

Mamka mi dala nabídku, že bych s sebou mohla vzít mého milovaného. Já jsem neváhala ani minutu, ale Maces se musel doma nejprve zeptat. Nakonec to všechno klaplo a než jsme se rozkoukali, už jsme seděli na zadních sedačkách automobilu vstříc naší první společné dovolené!

Po nějakých 10.hodinách cesty jsme byli na místě! Prostředí, místnosti a tohle všechno bych řekla, že bylo skvělý! Když vezmeme fakt, že jsme to objednávali dva dny předem.

Měli jsme opravdu krásný výhled! A jako obrovský bonus jsme brali, že ze všech pokojů byl přístup na balkón, možná bych to nazvala velikou terasou.


Snídaně vypadaly nějak takhle. Možná spíše brunche, protože jsme vstávali poměrně pozdě a byly to pravdu obrovské porce, aspoň teda pro mě. Dopoledne jsme většinou vyrazili vstříc městu, známým místům, trhům,.. A odpoledne jsme hodili opalovačku u moře. Já mám alergii na sluníčko, takže se nemůžu vystavovat na sluníčku v tom největším vedru, myslím tím poledne. Naštěstí se mi tady alergie vyhnula! Jees.





Moje♥
Nevím, jestli to je nějaký módní italský hit, nebo byl zrovna nějaký svátek, ale všude po Itálii byla růžová kola. Možná jsme byli někde v destinaci, kde růžová zřejmě frčí. Nu což, já růžovou miluji a podívaná to byla krásná :--)




Růžová kola byla všude, přísahám!

Byla to naše první dovolená s chlupatým sluníčkem, takže jsme na ni museli brát opravdu hodně ohled. Hlavně pravidelné smočení, aby neměla nějaký úpal nebo podobnou odpornou nemoc ze sluníčka. Která se jí ale nakonec při odjezdu stejně nevyhnula.

Vybrali jsme si Bibione hlavně kvůli psí pláži. Ano, až takhle jsme na ni brali ohled! Což je ale pochopitelné, nebo ne? Koupání v moři si však příliš neužívala. Byla docela vykulená, když ji hned první den smetla vlna a nabrala si jak do čumáčku, tak i do pusinky pěkně slanou vodu! Pak se ale stejně několikrát nachytala, když dostala žízeň. No jo, moře není Mácháč :-) !



Celou dobu jsme sluníčku odolávala, ale nakonec se i na mě našli spálená místečka. Naštěstí ale až poslední den, takže jsem cestu domů tolik neprotrpěla, jako ostatní, heh.



Musím říct, že i přesto, že v Bibione byla psí pláž a tak celkově, jsem si myslela že tam bude špinavé moře, mile mě to překvapilo. Byla jsem v Itálii už vícekrát, ale vždy v Caorle a strašný! Ovšem tohle bylo krásný. Nevím jestli to bylo prostředím a nebo společností, kterou jsem kolem sebe měla.

Žádné komentáře:

Okomentovat